Ik zoek een HR Professional

Tenos laat je HR team optimaal functioneren

Met Tenos ondersteunen en versnellen we de groei in je bedrijf door de juiste HR expertise aan te brengen en zo efficiënt mogelijk in te zetten in jouw onderneming. We horen graag met welke uitdagingen jouw HR-afdeling te maken heeft, afhankelijk van je doelen op zowel korte als lange termijn.

Wij zijn er voor zowel KMO‘s als multinationals en dit binnen diverse sectoren: van diensten tot productie over transport tot FMCG.

Op maat van jouw bedrijf

Bij Tenos krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals in Human Resources. Tenos helpt je met de rekrutering en selectie van de HR specialist of HR generalist die past binnen jouw HR Team.

Heb je voor een tijdelijke vervanging of een specifiek project behoefte aan een operationele ondersteuning bij uitvoerende taken? Dan brengen onze eigen HR project consultants de nodige ervaring en kennis mee om een extra boost te geven aan jouw team.

Tenos ondersteunt jouw bedrijf dankzij ons ruim netwerk van Executives en Freelance HR Managers. Ze kunnen zowel strategisch als operationeel de continuïteit van jouw HR Team waarborgen. Daarnaast biedt dit ook de beste oplossing voor essentiële projecten op gebied van transitie, reorganisatie, groei of operational excellence. Met een frisse blik, nemen zij de lopende zaken over of leiden zij jouw projecten. Hun eerdere projectervaring in verschillende typen bedrijven maakt dat zij kort op de bal spelen en snel toegevoegde waarde leveren en impact hebben.

Waarom Tenos inschakelen?

Ben je op zoek naar tijdelijke of permanente ondersteuning en versterking van je HR afdeling? Bij Tenos kan je rekenen op:
Onze focus

In welke HR domeinen kan Tenos helpen?

Nood aan HR-ondersteuning?

Reken op onze Tenos Professionals: een team van ervaren interim managers en project consultants. Maak een afspraak om je vragen en noden te bespreken.